zoom image

Innov-ís VQ2

NY Innov-ís VQ2 til dig som syr eller quilter meget. Slip din kreativitet fri på store projekter. NU ekstra stort arbejdsområde med 28,5cm fra nål til højre side på symaskinen.

• 28,5cm frit arbejdsområde, perfekt til større projekter som frakker og quiltetæpper.
• Stor farve LCD berøringsskærm
• Optil 1.050 sting pr. minut
• Mange pyntesømme op til 4cm brede
• AHA - automatisk justering af trykfodstrykket under syningen
• Pivot-funktion - trykfoden hæves mens nålen er nede i stoffet
• Syning i flere retninger
• Elektronisk nåletråder
• Spol undertråd op, samtidig med at du syr
• Knæløfter

• Brochure på Innov-is VQ2 (.pdf)

• Samlet brochure_dk (.pdf)

• Samlet brochure_se (.pdf)

• Samlet brochure_no (.pdf)

• Tilbehørskatalog (.pdf)

zoom image

Innov-ís VQ2

Pivot-funktion
Pivot-funktion
Pivot funktion

Stop med nålen nede i stoffet og trykfoden løftes automatisk. Dette giver dig mulighed for at holde dine hænder fri, til at rette stoffet til eller lave perfekte hjørner.

Stor farve LCD-berøringsskærm
Stor färg LCD-tryckskärm
Stor farge LCDtrykkskjerm

Få alle informationer på den klare, ekstra store, høj opløsnings farveskærm. Det er let at følge med i, hvilken søm der er valgt og om der skal justeres på stinglængde eller stingbredde. Indbygget dansk brugsanvisning med video klip

Gem dine personlige indstillinger
Spara dina personliga inställningar
Lagre dine personlige innstillinger

Finder du en søm, der kommer tæt på det du søger, men ikke er helt perfekt? Du skal blot bruge søm redigerings funktionen på LCD-skærmen for at justere bredde, højde, tæthed og størrelse, så er der endnu flere muligheder med de mange indbyggede sømme der er i maskinen.

Justerbart trykfodshøjde og -tryk
Justerbar pressarfotshöjd och -tryck
Justerbar trykkfothøyde og- trykk

Uundværlig for quiltere ! Justér trykfodens højde, så forskellige tykkelser af stof nemt kommer ind i maskinen. Trykfodstrykket tilpasses løbende til stoffets tykkelse = perfekte resultater.

473 indbyggede sømme
Inbyggda sömmar
473 innebygde sømmer

Et imponerende udvalg af sy-, quilte, nytte- og dekorative sømme, herunder 14 forskellige knaphuller og fem forskellige skrifttyper, de giver en særlig finish til alle dine kreationer.

AHA

Innov-ís VQ2 har automatisk trykfodstryk justering (AHA), som registrerer stoffets tykkelse mens du syr, og tilpasser automatisk trykfodstrykket for at sikre optimal sting kvalitet, når du syr over forskellige stoftykkelser. Dette er især nyttigt ved frihåndsbrodering og -quiltning. Dette sikrer et super glat resultat fra start til slut.

Syning i flere retninger
Sy i flera riktningar
Sy i flere rettninger

Stikkesting i 8 retninger, herunder sidelæns til venstre eller højre, hvilket gør at du ikke skal dreje stoffet, og 4 retninger med zig zag. Sy ekstra brede pyntesømme (op til 40 mm).

LED-Lys oplyser hele arbejdsområdet
LED-ljus som belyser hela arbetsområdet
LED-lys lyser opp hele arbeidsområdet

Med LED-belysningen gives der et klart og naturligt lys, så det er let at skelne farvene fra hinanden og se detajler.

Få hænderne fri til at styre syarbejdet, ved at benytte knæløfteren til at hæve eller sænke trykfoden. Ideelt når du arbejder med store projekter, som f.eks. Quiltede tæpper.

Computer opdatering
PC-uppdatering
PC oppdatering 

Hold din maskine up-to-date i de kommende år ved blot at tilslutte den til computeren med det medfølgende kabel. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade gratis opdateringer til maskinen, eller for at gemme dine tilpassede sømme direkte til din computer.

Kombiner pyntesømme
Kombinera dekorsömma
Kombiner pyntesømmer

Kombiner eller spejlvend sømme for at skabe dine egne unikke sømme og derefter gemme dem i maskinens hukommelse eller til din computer via det medfølgende USB-kabel.

Tilbage til begyndelsenfunktion
Tillbaka till startfunktionen
Tilbake til start funsjon

Nyttig til at opbygge en kombination af sømme, denne funktion giver dig mulighed for at afslutte et segment, og genstarte din søm på det første sting i mønstret, når du genoptager syingen.

Pause funktion
Pausfunktion
Pause funksjon

Automatisk pause funktion eller auto-slukning af maskinen, sparer på energien hvis du holder pause eller glemmer at slukke maskinen.